top of page
  • wvanlaak

Van Zomer naar Herfst

Wat boffen we toch met de nazomer die we in september gehad hebben. Terwijl ik al volop bezig ben met de decoratie van zomer naar herfst aan te passen, kreeg ik toch wel gemengde gevoelens.

* ben ik te snel met veranderen?

* komt er nog meer zomerweer?

* ga ik de decoratie mixen met elkaar?


Ik ben nu zover dat ik alle zomerse decoraties naar de opslag heb gebracht en door ga naar de herfst. Een mooie grote krans bij de voordeur, een leuk tafeltje aangekleed met pompoenen zijn enkele voorbeelden van wat ik ga maken en plaatsen..

De krans bestaat uit een standaard sisal krans die ik ga aankleden met eucalyptus en besjes, staat heel mooi bij de voordeur en straalt rust uit. Onder de overkapping zet ik een klein tafeltje neer waarop pompoenen komen in verschillende kleuren en maten om een speels geheel te krijgen. Ook zet ik er dennenappels en theelichthouders naast om nog meer sfeer en gezelligheid te creëren.

Op de tafels binnen en buiten maak ik dienbladen en vazen op met bladeren, paddenstoelen, mos en beeldjes van egeltjes, vogeltjes en pompoenen. Het laten doorlopen van kleuren en materialen van binnen naar buiten is voor mij een grote must. Het geeft mij rust en zo zorg ik voor een sfeer die ik gezellig, fijn en mooi vind.

In de komende weken zal ik nog wel in winkels komen waar ik nog wat extra gezellige decoratie ga aanschaffen om het nog meer mij te laten zijn.


Mijn uitgangspunt voor decoratie in of om het huis:


* koop wat jij leuk vindt

* plaats de decoratie waar jij het mooi vindt

* zorg voor jouw stempel

* verander wanneer jij het wil

* maak van jouw huis jouw mooie thuis


Mocht je hulp nodig hebben bij het maken, kopen of aankleden van je huis met decoratie mag je altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

Veel plezier en geniet van het mooie seizoen.




Liefs Brigitte

9 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Trends

bottom of page